isoleringsguide

Sådan isolerer du nemt og hurtigt med et professionelt resultat

KOM GODT I GANG MED AT ISOLERE SELV

Det er ikke svært at isolere med en maskine, men der er nogle ting du bør være opmærksom på, både før, under og efter du isolerer.

Isolering af et åbent loft er en relativ nem opgave, som du godt kan gå i gang med på egen hånd. For at lette arbejdet for dig selv, er det en rigtig god ide, at gøre brug af en isoleringsmaskine, som du kan leje på denne side. Det er også en god idé, at indsamle de nødvendige informationer, for at sikre, at dit projekt bliver en succes. Der er nemlig en række ting du bør være opmærksom på både før, under og efter isoleringen.

På de følgende sider giver vi dig et kort overblik over de vigtigste forhold du bør tage stilling til, når du skal til at isolere dit loft med en isoleringsmaskine.

Herunder kan du finde de nødvendige informationer, så du kan komme godt i gang med at isolere din bolig. Klik for at læse mere om hvad du bør være opmærksom på før du går i gang, under selve isoleringen og efter projektet er afsluttet.

1-2-3 SÅ ER DER ISOLERET!

Før du går i gang

Det er nemt at isolere et loft med en indblæsningsmaskine, men der er dog nogle ting du bør være opmærksom på får du går i gang.

 

Når du isolerer

Selve isoleringen tager ikke lang tid, det kan som regel klares på en halv dag. Derudover er der nogle ting du kan gøre, for at det gør endnu lettere og hurtigere.

efter isoleringen

Når du er færdig med isoleringen, er der blot de sidste par småting, som du skal huske, for projektet bliver afsluttet med succes.