isoleringsguide

Sådan isolerer du nemt og hurtigt med et professionelt resultat

Sådan isolerer du nemt og hurtigt med et professionelt resultat

ISOLERINGSGUIDE 

Forbered isoleringen, det sparer tid og bekymringer

NÅR DU ISOLERER

Selve isoleringen tager ikke lang tid, det kan som regel klares på en halv dag. Derudover er der nogle ting du kan gøre, for at det gør endnu lettere og hurtigere.

Følg disse råd når du skal isolere, så bliver projektet hurtigt og godt overstået.

LÆS BRUGSVEJLEDNINGEN TIL ISOLERINGSMASKINEN

Isoleringsmaskinen er nem at betjene, men læs vejledningen grundigt igennem før du går i gang. Det er især vigtigt, at maskinen bliver korrekt tilsluttet til strøm, den skal tilsluttes et 230 V stik.

Vejledningen sidder på isoleringsmaskinen når den leveres, men kan også hentes her.

FIND EN VEN

Det er muligt at isolere med en isoleringsmaskine på egen hånd, men det vil klart være mest effektivt hvis man er to. Én til at fylde isoleringsmaterialet i maskinen og én til at blæse det ud på loftet. Er du alene om projektet er du nødt til at gå fra loftet til maskinen hver gang den skal fyldes, det skal den ca. hver 5. m2, hvis du lægger 200 mm isolering. 
Når maskinen kører med de anbefalede indstillinger på luft og materialetilførsel, så kan én person løbende nå at fylde maskinen med materiale og den anden kan nå at fordele materialet på loftet. Således kører maskinen kontinuerligt og isoleringsarbejdet bliver klaret effektivt.  

PLACER MASKINE OG ANDET YDSTYR HENSIGTSMÆSSIGT!

Isoleringsmaskinen placeres i nærheden af et 230 V stik og tilsluttes.
BEMÆRK ISOLERING STØVER!! Det er der bare ingen vej udenom. Så placer isoleringsmaskinen alt efter forholdene, gerne udenfor. Når du isolerer med papirisolering, er materialet 
der ikke tilsat nogen kemikalier og det vil hurtigt forgå, hvis du spilder lidt i indkørslen.

Enden på slangen til lufttilførslen placeres lidt væk fra maskinen, så den kan trække ren luft ind.     

BRUG KEDELDRAGT OG MASKE

Fik vi nævnt at det støver at isolere? En maske er et absolut MUST for enhver isolatør, professionel eller gør-det-selv.