ISOPROFF®

ISOPROFF®-netværket er et netværk af isolatører, der dækker hele Danmark. Netværket består af en række selvstændige virksomheder. Mange af dem er isolerings-virksomheder, der primært tilbyder isolering. Andre er tømrer-, murer- eller smedevirksomheder, der har en afdeling, som håndterer deres isolerings-opgaver. Alle ISOPROFF®-isolatører er uddannede og erfarne i isolering og kvalitet og kundetilfredshed er altid det vigtigste.

ISOPROFF® netværket arbejder med og for private kunder, men beskæftiger sig også i høj grad med isolering af offentlige bygninger, erhvervejendomme og etagebygerrier. ISOPROFF®-isolatører har et stort netværk indenfor byggeri og løser mange opgaver i samarbejde med entreprenører og større aktører. 

Sammenarbejde internt i ISOPROFF®-kæden gør det muligt for isolatører at løse opgaver af forskellig karakter og i forskellig størrelsesorden.

 


ISOLERINGSMATERIALERS EGENSKABER


ALTID DET RIGTIGE MATERIALE

ISOPROFF®-isolatører anvender forskellige typer isoleringsmateriale. 

Der er stor variation i de isoleringsopgaver vores netværk udfører. For at kunne tilbyde vores isolatører og kunder den bedste løsning til isoleringsopgaven, er det derfor nødvendigt at råde over en bred vifte af isoleringsmaterialer. Materialerne har forskellige egenskaber og er bedst egnet til forskellige opgaver. Isolatøren afgører sammen med kunden hvilket materiale, bør anvendes til opgaven. 

Fælles for de isoleringsmaterialer vores netværk tilbyder, er den gode gode kvalitet. Alle materialer er godkendte og lever op til markedets bedste standard.  

 – Det bedste resultat opnås med kvalitetsmaterialer og godt håndværk!

 

Galleri - et udvalg af vores tidligere arbejde

Isoproff

Netværket af Isoproff-isolatører dækker hele danmark. Vi kan klare isoleringsopgaver af alle typer og størrelser. 

Kvalitet er nøgleordet blandt Isoproff-isolatører.

Kvalitet i valget af  isoleringsmaterialer, kvalitet i dialogen med vores kunder og ikke mindst kvalitet i den service vi yder. 

Altid kun de bedste isoleringsmaterialer

Isoproff isolatører tilbyder bl.a. hulmursisolering med Neopixels. 

Neopixels er den bedste løsning til isolering af hulmur. Eps-perler sprøjtes ind i hulmuren sammen med bindemiddel, hvor blandingen hærder til et fast isoleringslag. Der er sætningsgaranti på løsningen, som også har en fremragende isoleringsværdi.